Skip to content
You are here:
Frontkost type Holms SH ø915 Print E-mail
Kraftig og effektiv feiing. Frontmontert og hydraulisk drevet feiemaskin med unik avbalansering som eliminerer behovet for støttehjul. Børstediameter på 915 mm er spesielt tilpasset for større lastemaskiner og lastebiler.

sh_f_1.jpg. Feiemaskinens avbalansering gir maksimalt følsomhet mot underlaget, og lavt marktrykk som resulterer i minimal børsteslitasje. Feiemaskinen drives av to direktevirkende hydraulikkmotorer som gir høy virkningsgrad og lave vedlikeholdskostnader.

Feiemaskinens lagringer er vedlikeholdsfri. Lett utskiftbare børster i polypropylen eller krusstål som også kan monteres i kombinasjon.
To parkeringslabber for stabil og sikker parkering. Leveres med valgbar innfesting, hk-fester eller trepunktfeste. Ved hjelp av skruvbare innfestingskroker, ulike tilbehør og utrustninger kan SH enkelt tilpasses til ulike type bærere. Dette gjør SH til en feiemaskin med mange muligheter som feier rent både på barmark og ved snørydding.
SH er den ideelle feiemaskinen når det gjelder proffesjonell feiing med så vel lastebil som ulike typer av spesialmaskiner / -biler. Forutsetningen er att redskapsbæreren er utrustet med nødvendig hydraulikksystem. Utover selve feiemaskinen kan nødvendig tilbehør tilbys som for eksempel løft / tilkoblingsanordning og tiltramme.
Ønsker en å utnytte en varierende arbeidsbredde på feiemaskinen tilbys sideforskyvningsramme.

sopvals_sh.jpg
Last ned produktbladet her: Frontkost type Holms SH ø915
 

GMI Nyheter

gmi_nyhet.jpg
Globus
Produsert i Norge for norske forhold!plog_lsp.jpg
Et produkt som er skapt for ekstrem vinter og lang levetid.

Viktig Info

Administrasjonen

Åpningstider

Mandag til Fredag
 kl. 07:00 - 15:30
 tlf: 770 20 730
Vakt tlf: 949 78 383 

Her finner du oss:
kart.jpg

Forretningside

Produsent og leverantør av kostnadseffektive
redskaper for veivedlikehold med lastebil,
hjullastere og traktorer

Referanser

Bilder-Ingulv-021_lite_ps.pngStyreleder Ingulv Frantzen bistår gjerne med råd og veiledning, etter mange års erfaring i bransjen.

Kontakt info

Gratangen Mekaniske Industri AS
Hellarbogen 17
9470 Gratangen
Telefon: 77 02 07 30
Telefaks: 77 02 07 20